De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 6 Juni, 2020

donderdag 07 november 2019

Nieuws:

Vrijdag 22 november onthult wethouder naam van nieuwe tunnel

Door: Redactie

De tunnel onder het spoor naast het station van Haren krijgt een naam. Deze zal door wethouder Philip Broeksma feestelijk worden onthuld op vrijdag 22 november om 15.00 uur. De festiviteit duurt tot 16.00 uur.

De tunnel voor voetgangers en fietsers is al enkele weken open en wordt al volop gebruikt. De bouw duurde anderhalf jaar en is uitgevoerd door Reimert Infra uit Almere. Opdrachtgever was ProRail.

7 reacties

Takens zegt:

Zullen ze toch eerst wat aan de veiligheid moeten doen Aannemer heeft al markering paaltjes neergezet.
Omdat anders de auto s van links en rechts er door heen vliegen maar Prorail vind het niet nodig om er paaltjes neer te zetten
Straks worden er mensen aangereden en dan maar weer ach en wee roepen als het kalf verdronken is zoals gewoonlijk met starre alles wetende bedrijven
En wat te doen aan het grondwater wat bij de verbindings spoorbaan omhoog komt denk dat de wethouder daar eerst maar eens navraag moet doen
De opening word zo wie zo dan niet feestelijk met die miskleunen burgers worden in dit land nooit gehoord maar er is nu gewaarschuwd.

7 november 2019 om 17:27
Q zegt:

Volop vind ik ook weer een sterk statement. Ja rond een uur of 8 en rond half 4/4 uur word het wel veel gebruikt, maar op andere tijden zie er nauwelijk iemand doorheen rijden

8 november 2019 om 12:14
Toegankelijkheid zegt:

Als je blind- of slechtziend bent, is het heel erg eng. De geleidelijn loopt midden over het plein. Doodeng met alle fietsers en auto’s die aan alle kanten voorbij komen. Fietsers crossen over de stoep. Nergens een zebra. Oversteken is erg lastig.

#stopvoordewittestok #blind #toegankelijkheid

8 november 2019 om 18:23
Jeroen zegt:

Takens uw punt (.) is stuk op uw toetsenbord.

8 november 2019 om 19:51
Toegankelijkheid zegt:

Als je blind bent, zijn het stationsplein en de tunnel doodeng. Fietsers en auto’s racen overal, ook op de stoep en over de geleidelijn.

Toegankelijkheid
Geleidelijn

9 november 2019 om 20:51
Q zegt:

Enigste wat ik nog gedaan zou hebben is het oude gebouwtje waar je vroeger je treinkaartjes kocht, die had ik omgebouwd tot een toiletgebouw.

10 november 2019 om 14:11
Toegankelijkheid zegt:

Als je blind bent is het verschrikkelijk eng en gevaarlijk. Fietsers en auto’s racen aan alle kanten langs over de stoep en de geleidelijn.

Toegankelijkheid HoudDeGeleidelijnVrij

10 november 2019 om 15:32

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.