De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 3 december, 2022

vrijdag 16 september 2022

Nieuws:

Werkzaamheden en stremmingen in Haren

Door: Redactie

Onnerweg/Felland:
Tussen zaterdag 17 september 01:00 uur en zaterdag 24 september 19:00 uur voeren we op het kruispunt Felland – Onnerweg – Tuindorpweg werkzaamheden uit. Het kruispunt is tijdens deze periode gestremd. We plegen onderhoud aan de spoorwegovergang. Ook wordt er geasfalteerd aan de oostkant van de overweg.

Asfaltwerkzaamheden Molenkampsteeg, Zonnedauwweg en Fazantenlaan
De komende weken, tot en met woensdag 28 september, voeren we in de Molenkampsteeg, Zonnedauwweg en Fazantenlaan in Haren diverse asfaltwerkzaamheden uit. Het oude asfalt is aan vervanging toe. Het oude asfalt frezen we weg en we brengen een nieuwe laag asfalt aan. De werkzaamheden leveren wat geluidsoverlast op. Verkeer wordt met borden omgeleid. Buurtbewoners hebben een brief gekregen over de werkzaamheden.

2 reacties

lisa zegt:

Kan dit ook beter gecoördineerd worden? Het lijkt wel alsof heel Haren openligt. Nu je niet meer over de spoorwegovergang bij Onnerweg kan, nemen veel mensen de overgang bij de Waterhuizerweg en dan rijdt je meteen weer een straat in met wegwerkzaamheden (Molenkampsteeg).
Daarnaast is het zo dat (omleidings)borden vaak onnodig lang blijven staan of dat borden er soms weken van tevoren staan en zijn de werkzaamheden uitgesteld of zijn er soms helemaal niet. Het komt ook voor dat de werkzaamheden al weken klaar zujn en de borden er nog steeds staan. Ik noem de Lokveenweg. Werkzaamheden waren al een tijdje afgerond en toch stonden de omleidingsborden er nog steeds.

19 september 2022 om 14:51
rolf zegt:

@lisa wees blij dat er al omleidingsborden staan. Word ook vaak genoeg niet eens omgeleid

21 september 2022 om 11:48

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

Vuurwerkverbod wat mij betreft...

Ga naar het Poll archief